Konfirmant 2020?

Velkommen til konfirmasjonsundervisning i Fokus hverdagsmenighet!

Påskegudstjeneste 2.påskedag

Felles påskegudstjeneste - Påske sammen - 22.april kl.11.00 på Kleppe bedehus.

Superfredag

Det er Superfredager ca en gang i måneden for 1.-4.klasse (maksklubb) og 5.-7.klasse (B-tweens). ALLE velkommen!

Fokus-info på sms?

Registrer deg med navn og nummer for å motta info-melding med påminning om det som skjer i Fokus!

Vi vil gjøre Jesus kjent for neste generasjon!

Det er bruk for deg! Misjonsmarken er rett foran våre føtter!

Konfirmantpresentasjon

De første konfirmantene i Fokus er snart i gang med konfirmasjonsundervisning, og vil bli presentert for menigheten søndag 16.september!

Konfirmasjon i Fokus

Høsten 2018 starter vi med konfirmant-undervisning i Fokus. Det gleder vi oss til! Spre gjerne nyheten videre!

Internasjonal Åpen Kafè

Ta en pause i hverdagen og kom til vår internasjonale åpen kafè!

Vi trenger flere bibelgruppeledere!

Fokus er en voksende menighet, og vi trenger derfor flere bibelgruppeledere. Det trenger ikke å være så vanskelig som du kanskje tror..

Tjeneste i Fokus

Da er vi i gang med semesterplanen for Fokus. Og vi ser at vi trenger flere folk med i tjeneste!
Vil DU være med?

Spor 1

Er du lærling, i jobb eller utdannelse, og ikke har hatt/ har tid til bibelskole? Spor 1 gir deg en unik mulighet!
Flere artikler »