Bedehusløpet 2019

15.juni springer vi igjen for bedehuset!

Løp for nye Kleppe Bedehus!

På en god uke er over 300 barn og ungdom med på ulike aktiviteter på Kleppe Bedehus. På mange av våre arrangement er det få ledige stoler i salen. Vi ønsker å utvide kapasiteten og bygge videre på det flotte bedehuset vi har, slik at det også for fremtiden kan være en god møteplass mellom Kleppsbuen og Gud!

15. juni arrangerer vi for 3.år på rad «Bedehusløpet» til inntekt for dette tilbygget. Ved å melde deg på og skaffe personlige sponsorer som støtter med et avtalt beløp per runde (400m) rundt bedehuset, kan du bidra til at vi kan bygge et tilbygg! Løpet varer i 45 min, og du løper så mange runder du klarer. Det er ingen aldersgrense, og det blir eget løp for de minste barna med kortere løype og kortere løp (samme påmelding). Dette blir en festdag for store og små!

Klepp Soulchildren blir med og synger oss igang! Kårer vi Klepps sterkeste mann i strongman-konkurranse? Det blir salg av mat, og god stemning rundt bedehuset!

Gi litt, gi alt eller gå helt bananas! Løp, spurt, jogg, gå på stylter, gå på hendene, gå med rullator, stokk eller barnevogn!

ALLE kan løpe, ALLE kan sponse! ALLE kan komme og være med på festen!

Meld på her

• Ansvarlig for sidenSiren Moi