Konfirmant i 2021?

Velkommen til infomøte om konfirmasjon neste år 20.februar kl.20!

Da trådte Jesus fram og talte til dem: «Jeg har fått all makt i himmelen og på jorden. Gå derfor og gjør alle folkeslag til disipler: Døp dem til Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn og lær dem å holde alt det jeg har befalt dere. Og se, jeg er med dere alle dager inntil verdens ende.» Matt.28,20

Lokalt har vi fått på plass et godt lederteam, og gode undervisere. Her har vi også lokale tilbud med deltakelse i gudstjenster, UF, KRIK (og evt andre kristne ungdomsarrangement i bygda).

Vi er tilknyttet Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM), og vil ha leirer og seminar sammen med konfirmanter i NLM region Sørvest på Fjelltun i Stavanger.

Vi ønsker

• å gi undervisning og veiledning til deg som ønsker å bli bedre kjent med Jesus!

• å gjøre Bibelen levende ved å styrke bibelkunnskapen, og utruste de unge til et liv sammen med Jesus.

• at de unge skal få vokse i et fellesskap der de kan bli inkludert, kjenne på omsorg og engasjement.

For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. Joh.3,16

• Undervisningskvelder annenhver uke kl.19.30-21.00. Innhold: Undervisning, bibel, lek, samtale og noe å bite i.
  • Blåturer - Sosiale happenings
  • Være del i og deltakende i det lokale fellesskapet gjennom gudstjenester og ungdoms-arrangement (UF, KRIK og lignende)
  • Storsamling med seminarer sammen med konfirmanter på Fjelltun i januar.
  • Weekender sammen med konfirmanter fra resten av regionen og Fjelltun
  • Tilbud om Londontur i november, men denne er det egen påmelding til.

Konfirmasjonsundervisningen vil hovedsakelig foregå på Kleppe bedehus eller hjemme hos konfirmantledere.

Konfirmasjonsdagen: Søndag 9.mai 2021

Pris: 3000,- kr inkludert 2 weekender (tur kommer i tillegg)

Påmelding innen 1.juni til mtveita (a) nlm.no (send mail, så får du tilsendt påmeldingsskjema)

Bibel, bønn, dåp, identitet, disippelgjøring, treenighet, kristne i hverdagen, etikk, trosforsvar, helbredelse, sex, familie, media, tro og vitenskap, tilbedelse...

• fredag
    5jun
    kl. 19:30 UV (Unge Voksne) - digitalt

Tale legges ut her: https://www.facebook.com/uvklepp/

• søndag
    7jun
    kl. 18:00 - 19:00 Kveldsmøte

Påmelding til hverdagsmenigheten nlm.no da vi kan være maks 50 stk per møte.

• søndag
    7jun
    kl. 20:00 - 21:00 Kveldsmøte

Påmelding til hverdagsmenigheten nlm.no da vi kan være maks 50 stk per møte.