Konfirmant 2020?

Velkommen til konfirmasjonsundervisning i Fokus hverdagsmenighet!

Da trådte Jesus fram og talte til dem: «Jeg har fått all makt i himmelen og på jorden. Gå derfor og gjør alle folkeslag til disipler: Døp dem til Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn og lær dem å holde alt det jeg har befalt dere. Og se, jeg er med dere alle dager inntil verdens ende.» Matt.28,20

Vi ønsker

• å gi undervisning og veiledning til deg som ønsker å bli bedre kjent med Jesus!

• å gjøre Bibelen levende ved å styrke bibelkunnskapen, og utruste de unge til et liv sammen med Jesus.

• at de unge skal få vokse i et fellesskap der de kan bli inkludert, kjenne på omsorg og engasjement.

For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. Joh.3,16

• Undervisningskvelder annenhver mandag (partallsuker) kl.19-20:30. Innhold: Undervisning, bibel, lek, samtale og noe å bite i.

• Sosiale kvelder

• Være del i og deltakende i det lokale fellesskapet gjennom gudstjenester og ungdoms-arrangement (UF, KRIK og lignende)

• KIT (Konfirmanter i tjeneste) – tjenestepraksis på 2 gudstjenester der du får prøve og erfare hva det innebærer å være i ulike tjenester.

• Storsamling med seminarer sammen med konfirmanter på Fjelltun i januar.

• Weekender sammen med konfirmanter fra regionen og Fjelltun

• 20-22.september til Tonstadli

• 27-29.mars til Solgry

Konfirmasjonsgudstjeneste søndag 3.mai 2020 på Kleppe bedehus

Det blir i tillegg tilbud om en utenlandstur til våren (mars), men denne blir det egen påmelding til. Mer info om dette kommer utover høsten.

Konfirmasjonsundervisningen vil hovedsakelig foregå på Kleppe bedehus eller hjemme hos konfirmantledere. I tillegg er vi med på weekender høst og vår, samt en seminardag sammen med konfirmanter fra region Sørvest på Fjelltun i Stavanger. (Weekender på Tonstadli og Solgry).

Pris: 3000,- kr inkludert 2 weekender (reis kommer i tillegg)

Påmelding innen 1.juni til simoi nlm.no (send mail, så får du tilsendt påmeldingsskjema)