Nye ungdomsledere i UF

Fokus hverdagsmenighet ble i vår spurt om å ta over ansettelse og oppfølgingen av ungdomsleder(e) i UngdomsForeningen på Kleppe Bedehus. Nå har Sina Brunes og Arne Jakob Tveita tiltrådt i stillingene.

Begge to er fra Klepp, og er ansatt i hver sin 25 % stilling som ungdomsledere.

Sina var engasjert i UF i ungdomstiden, og kommer rett i fra Gå Ut Senteret i Trondheim, hvor hun var utplassert på Bali i 5 måneder. Her underviste hun barn i engelsk, indonesisk og matte. Det som sitter mest igjen med fra det forrige året er at Gud kan bruke alle, både store og små. Hun lærte også bli mer takknemlig for det vi har. Nå studerer hun økonomi og administrasjon på UiS.

Arne Jakob kom hjem i januar, etter 1 ½ år i luftforsvaret. Her fikk han lederutdanning, som han tror kan være nyttig i arbeidet. I ungdomstiden var han også engasjert i UF, hvor han bl.a ledet bandet. I tillegg til å jobbe i UF jobber han på Coop obs bygg.

Begge to er opptatt av å bygge et trygt og inkluderende miljø for ungdommer på bedehuset, gjennom åndelig og sosialt arbeid. De vil arbeide med å gjøre Jesus kjent for flere i Klepp, og å utfordre ungdommer til å ta ansvar for oppgaver gjennom tjenester.

Vi oppmuntrer alle i menigheten til å huske på disse to i bønn, og å oppmuntre dem når dere treffer dem. La oss sammen løfte opp UF!