Vi trenger flere bibelgruppeledere!

Fokus er en voksende menighet, og vi trenger derfor flere bibelgruppeledere. Det trenger ikke å være så vanskelig som du kanskje tror..

Bibelgruppene begynner å fylles opp, og Fokus ønsker at det alltid skal være plass til flere i bibelgruppene. Derfor trenger vi bibelgruppeledere til både f1 og f2.

Gruppe­lederens oppgave er ikke nødvendigvis å undervise eller gi svar på alle spørsmålene, men å legge forholdene til rette for et godt samarbeid i gruppen, der lederen tar del i samtalen på lik linje med de andre deltakerne. Det er Jesus, Bibelen og hele gruppen som er ressursene i studiearbeidet, ikke lederen alene.

Lederen har ansvar for at gruppen møtes jevnlig, og passer på at det ikke blir en forening, men en bibelgruppe.

Dersom du lurer på noe, eller har lyst å bli en bibelgruppeleder, ta kontakt via skjemaet nedenfor.