Jeg er ny

Hjertelig velkommen som ny i Fokus hverdagsmenighet!

Vi har veldig lyst til å bli kjent med deg, og håper du vil trives.

Vi har gudstjeneste søndags formiddager (se kalender) der alle er velkommen. Opplegg for barna i ulike alderstilpassede grupper.

UV (unge voksne) har møte annen hver fredag.

Ellers har vi også smågrupper der vi håper alle kan få være med i ei mindre gruppe der de kan bli bedre kjent med andre og med Jesus.

Vi er en voksende menighet, og ser at det etter hvert blir vanskeligere å se alle de nye som kommer på møtene våre.

Ta gjerne kontakt med vertskapet i gangen dersom du har spørsmål, ønsker å få mer informasjon, vil bli med på aktiviteter, og lignende.

Du finner også mer informasjon om menigheten under "aktiviteter".

Vi anbefaler også å følge oss på facebook der du kan få løpende informasjon om det som skjer: FOKUS-hverdagsmenighet. Her kan du også bli med i vår offentlige gruppe.

Dersom du etter hvert finner deg til rette, og ser på Fokus som din menighet, er det ønskelig at du blir medlem.