Tjeneste

Vil du være med i en tjeneste? Det er bruk for deg!

Hvis alle gjør noe, slipper noen å gjøre alt!

I Fokus har vi mange medarbeidere som er med i en eller flere ulike tjenester. Det er bruk for alle som vil være med og bygge opp fellesskapet.

Vi har alle fått talenter og gaver av Gud, for at vi igjen skal gi dette tilbake til Ham.

Tjenesten kan være i ulike former, synlige og usynlige oppgaver; som det å være med i lovsangsteamet, møteledelse, ha ansvar for mat etter møtet, være leder for en huskirke, drive med lyd, lys eller bilde, hjelpe til på søndagsskolen eller B-Tweens, og så videre.

Ut fra ham

blir hele kroppen sammenføyd og holdt sammen

av hvert bånd og ledd,

alt etter den oppgave hver enkelt har fått tilmålt,

så kroppen vokser og bygges opp i kjærlighet.

Ef.4,16

Her er en liten oversikt med kort beskrivelse over tjenester i menigheten:

Møteledergruppe:  Planlegge og organisere møtene. Kreaktiv og praktisk gruppe. Ansvar for ca ett møte i mnd.

Band:  Øvelse  ca en gang i mnd. Være med å planlegge sang og musikk til møtene.  Ansvar for ca ett møte i mnd. Forsanger og/eller Spille instrument (piano, gitar, bass, trommer osv.)

Lyd (teknisk) Styre lyd på møtene.

Projektor (teknisk)     Styre skriften på veggen på møtene.

Pynt  Pynte til møter og andre aktiviteter

Mat  Ansvar for kaffi og noe til kaffien etter møtet

Rydde   Rydde før og etter møtet, slik at vi forlater bygget slik vi ønsker å finne det. Sørge for at alle dører er låst. Hente inn plakaten ved veien.

Kongebarna  Være med og ta seg av de minste (0-3 år)under møtene på søndagene. Kongebarna på mandager: Medhjelper, rydde og være med i samlingen.

Søndagsskolen Leder store (1.-4.klasse) Ha samling, formidle troen til de store barna. Leder små (3-6 år). Ha samling, formidle troen til barna, være til stede.

Maksklubben  Være medhjelper og videreformidle troen til 6-10-åringer. Hjelpe med å hente barna på skolene. Annen hver torsdag rett etter skoletid.

B-tweens  Være med og bygge relasjoner og videreformidle troen til 10-13-åringer. Møtes søndager samtidig som søndagsskolen.

Weekend-komite  Være med og planlegge og ha ansvar for weekend for hele Fokus (september)

Møtevert  Ønske folk velkommen til møtene. Spesielt ansvar for å se og inkludere nye som kommer

Dans og drama Være med i en gruppe innen dans og drama, som kan delta på møter og andre aktiviteter

Nettside  Publisere og holde nettsidene oppdatert. Bidra i videreutvikling av innhold og form.

Infoskjerm  Utarbeide og sørge for informasjon til infoskjermen rundt møter og andre arrangementer.

Turorganisering  Organisere tur og aktiviteter etter søndagsmøtene. Evt være med å organisere helgeturer.

Diakoni  Være med i en gruppe innen diakoni og sjelesorg.

Sosialt Være med å organisere sosiale aktiviteter

Dersom DU vil være med i en tjeneste, ta kontakt med

siren(a)hverdagsmenigheten.no / marita(a)hverdagsmenigheten.no

eller send en melding på skjemaet under: